Certificate

Els  certificats s’envien normalment als centres de proves autoritzats dins dels dos mesos següents a l’examen. Poseu-vos en contacte amb el vostre centre si voleu conèixer la data concreta.

B1 Preliminary – Nivell B2
Si obtens una puntuació de 160-170 (Distinció) en el teu examen, rebràs el certificat que demostra que has assolit el nivell B2

B1 Preliminary – Nivell B1 Si obtens una
puntuació de 140-159 (Aprovat, Pass with Merit) en el teu examen, rebràs el certificat B1 Preliminary English Test amb el Nivell B1.

Certificat amb el Nivell A2 Creiem que
és important reconèixer els teus èxits encara que no arribis al Nivell B1. Si el rendiment de la prova està per sota del nivell B1 però dins del nivell A2, reconeixerem el vostre èxit amb un certificat de Cambridge English que indiqueu que heu demostrat un nivell A2.

Quant de temps és vàlid el meu títol B1 Preliminary for Schools?
El teu títol de Cambridge English no té data de caducitat. Les organitzacions que reconeixen titulacions, com ara universitats, col·legis i empreses, poden decidir durant quin temps accepten qualificacions un cop guanyades; per tant, assegureu-vos sempre de comprovar els seus requisits.