Certificate

Els  certificats s’envien normalment als centres de proves autoritzats dins dels dos mesos següents a l’examen. Poseu-vos en contacte amb el vostre centre si voleu conèixer la data concreta.

B2 First for Schools – Nivell C1
Si obteniu una puntuació de 180-190 (nota A) a l’examen, rebreu el certificat que demostra que heu assolit un nivell C1.

B2 First for Schools – Nivell B2
Si obtens una puntuació de 160-179 (nota B o C) en el teu examen, rebràs el certificat B2 First for Schools en anglès amb el nivell B2.

Certificat amb el Nivell B1 Creiem que
 és important reconèixer els teus èxits encara que no arribis al Nivell B2. Si el rendiment de la prova està per sota del nivell B2 però dins del nivell B1 (puntuació 140–159), reconeixerem el vostre assoliment amb un certificat de Cambridge English que indiqui que heu demostrat un nivell B1.

Quant de temps és vàlid el meu títol?
El teu títol de Cambridge English no té data de caducitat. Les organitzacions que reconeixen titulacions, com ara universitats, col·legis i empreses, poden decidir durant quin temps accepten qualificacions un cop guanyades; per tant, assegureu-vos sempre de comprovar els seus requisits.