Materials de preparació de Cambridge English

A1 Movers Mini Trainer

Mini Trainer per a Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers proporcionen una preparació d’examen suau i centrada, la qual cosa ajuda a generar confiança en els joves estudiants. A cada edició hi ha dues proves de pràctica a tot color.

Veure’n més

Fun for Movers

La quarta edició de Fun for Movers proporciona una preparació brillant, a tot color i interactiva per a les proves de Cambridge English: Young Learners.

Comprar llibre

Storyfun

Storyfun for Movers conté deu històries il·lustrades seguides d’activitats lúdiques i preguntes similars a las de l’examen.

Comprar llibre

Cambridge English Young Learners 1 – Exàmens de pràctica

Proves autèntiques de l’examen d’anglès de Cambridge Assessment. Cada joc conté tres proves d’examen a tot color que inclouen activitats estimulants i il·lustracions atractives per motivar l’alumnat de primària. Disponible per a cada nivell de Cambridge English: Young Learners.

Comprar llibre

Kid’s Box

Aquest curs de set nivells delecta la canalla i inspira els professors amb les seves brillants idees per a classe. Perfecte per a un ús general, Kid’s Box s’ha actualizat ara amb nou vocabulari i activitats per a les proves revisades de Cambridge English: Young Learners.

Comprar llibre

Més materials oficials per a la preparació d’exàmens

Consulta l’àmplia gama de materials de suport per a les proves de Cambridge English: Young Learners.

Veure’n més