Materials de preparació oficials de Cambridge English

Pre A1 Starters Mini Trainer

Mini Trainer for Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers proporcionen una preparació d’exàmens suau i centrada, ajudant a generar confiança en els estudiants joves. Dins de cada edició hi ha dues proves de pràctica a tot color.

Veure’n més

Fun for Starters

La quarta edició de Fun for Starters proporciona una preparació brillant, a tot color i interactiva per a les proves Cambridge English: Young Learners.

Comprar llibre

Storyfun

Storyfuno pràctiques amigables i estimulants per a Cambridge English: Young Learners. Ara, en sis nivells (2 llibres per nivell de Young Learners), cada llibre conté vuit històries il·lustrades seguides d’activitats lúdiques, cançons i preguntes semblants a l’examen.

Comprar llibre

Cambridge English Young Learners 1 – Exámenes de practica

Autèntiques proves d’examen Cambridge AssessmentEnglish. Cada conjunt conté tres proves d’examen a tot color que inclouen activitats estimulants i il·lustracions atractives per motivar els estudiants de primària. Disponible per a cada nivell de Cambridge English: Young Learners.  

Comprar llibre

Kid’s Box

Aquest curs de set nivells fa les delícies dels nens i inspira els professors amb les seves brillants idees de classe. Perfecte per a ús general, Kid’s Box s’ha actualitzat amb nou vocabulari i activitats per revisar les proves Cambridge English: Young Learners.  

Comprar llibre

Més materials oficials per a la preparació d’exàmens

Fes un cop d’ull a cambridge English: L’àmpliagamma de materials de suport a les proves de Young Learners.

Veure’n més