Results

Les qualificacions del B1 Preliminary for Schools es presenten d’acord amb la Cambridge English Scale.  

Rebràs partitures separades per a cadascuna de les quatre habilitats (comprensió lectora, expressió escrita, comprensió auditiva i expressió oral), que et donaran una comprensió clara de la teva actuació. Aquestes puntuacions són mitjanes, de manera que teniu una puntuació global per a l’examen. També et donarem una nota i un nivell del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MCER)

Per obtenir més informació sobre la Cambridge English Scale, descarrega’t la nostra fitxa tècnica

Quan rebré la declaració de resultats del B1 Preliminary for Schools?

Tots els candidats reben un Informe de Qualificació i, si superes l’examen, també rebràs un certificat.  

El teu Informe de Qualificació estarà disponible en línia de quatre a sis setmanes després de l’examen en paper, i de dues a tres setmanes després de l’examen d’ordinador. La manera més ràpida d’obtenir les teves qualificacions és apuntar-te al nostre servei gratuït de resultats en línia.  

També hi ha un servei perquè les institucions verifiquin els resultats

Quan rebré el certificat B1 Preliminary for Schools?

Enviarem el teu certificat al centre de proves aproximadament 2-3 setmanes després que les qualificacions estiguin disponibles.  A continuació, el teu centre de proves t’ho enviarà.

  1. Si has fet un examen de paper, t’enviarem el certificat al teu centre set o nou setmanes després de la data de l’examen.
  2. Si has fet un examen d’ordinador, t’enviarem el certificat al teu centre cinc o sis setmanes després de la data de l’examen.

Puntuacions en la Cambridge English Scale: B1 Preliminary for Schools

Depenent de la universitat, l’escola o l’organització a la qual vulgueu sol·licitar-la, se us demanarà que arribeu a una nota o puntuació específica, ja sigui a nivell global o en alguna habilitat específica. Les següents puntuacions s’utilitzaran en B1 Preliminary a l’hora de presentar els resultats:

Puntuació en la Cambridge English Scale

Nota

Nivel MCER

160–170

A

B2

153–159

B

B1

140–152

C

B1

120–139

Level A2

A2

L’examen se centra en el nivell B1 del MECR. La prova també proporciona una avaluació fiable del nivell immediatament superior a B1 (Nivell B2) i inferior (Nivell A2).

Les puntuacions entre 120 i 139 també s’inclouen al teu Informe de Qualificació, però en aquest cas no rebràs el certificat B1 Preliminary for Schools English Test.

A continuació s’il·lustra la relació entre els nivells del MCER, la Cambridge English Scale i les notes que podeu rebre al B1 Preliminary for Schools: