RESULTS

Les qualificacions del B2 First for Schools es presenten d’acord amb la Cambridge English Scale.  

Rebràs partitures separades per a cadascuna de les quatre habilitats (comprensió lectora, expressió escrita, comprensió auditiva i expressió oral), que et donaran una comprensió clara de la teva actuació. Aquestes puntuacions són mitjanes, de manera que teniu una puntuació global per a l’examen. També et donarem una nota i un nivell del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MCER)

Per obtenir més informació sobre la Cambridge English Scale, descarrega’t la nostra fitxa tècnica

Quan rebré el meu Informe de Qualificació B2 First for Schools?

Tots els candidats reben un Informe de Qualificació i, si superes l’examen, també rebràs un certificat.  

El teu Informe de Qualificació estarà disponible en línia de quatre a sis setmanes després de l’examen en paper, i de dues a tres setmanes després de l’examen d’ordinador. La manera més ràpida d’obtenir les teves qualificacions és apuntar-te al nostre servei gratuït de resultats en línia.  

També hi ha un servei perquè les institucions verifiquin els resultats

Quan rebré el certificat B2 First for Schools?

Enviarem el teu certificat al centre de proves aproximadament tres setmanes després de la disposició de les qualificacions. A continuació, el teu centre de proves t’ho enviarà.

  1. Si has fet un examen de paper, t’enviarem el certificat al teu centre set o nou setmanes després de la data de l’examen.
  2. Si has fet un examen d’ordinador, t’enviarem el certificat al teu centre cinc o sis setmanes després de la data de l’examen.

Puntuacions en la Cambridge English Scale: B2 First for Schools

Depenent de la universitat, l’escola o l’organització a la qual vulgueu sol·licitar-la, se us demanarà que arribeu a una nota o puntuació específica, ja sigui a nivell global o en alguna habilitat específica. Les següents puntuacions s’utilitzaran en B2 First for Schools a l’hora de presentar els resultats:

Puntuació en la Cambridge English Scale

Nota

Nivel MCER

180–190

Grade A

C1

173–179

Grade B

B2

160–172

Grade C

B2

140–159

Level B1

B1

L’examen se centra en el nivell B2 del MECR. L’examen també proporciona una avaluació fiable del nivell immediatament superior al B2 (Nivell C1) i inferior (Nivell B1).

Les puntuacions entre 122 i 139 també s’inclouen en el B2 First for Schools.  No rebràs cap certificat, però el teu Informe de Qualificació registrarà la teva puntuació a la Cambridge English Scale.

A continuació s’il·lustra la relació entre els nivells del MCER, la Cambridge English Scale i les notes que podeu rebre al B2 First for Schools: