Results

Les qualificacions avançades del C1 es presenten d’acord amb la Cambridge English Scale.  

Rebràs partitures separades per a cadascuna de les quatre habilitats (comprensió lectora, expressió escrita, comprensió auditiva i expressió oral), que et donaran una comprensió clara de la teva actuació. Aquestes puntuacions són mitjanes, de manera que teniu una puntuació global per a l’examen. També et donarem una nota i un nivell del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MCER).  

Per obtenir més informació sobre la Cambridge English Scale, descarrega’t la nostra fitxa tècnica

Quan rebré el meu Informe de Qualificació Avançada C1?

Tots els candidats reben un Informe de Qualificació i, si superes l’examen, també rebràs un certificat.  

El teu Informe de Qualificació estarà disponible en línia de quatre a sis setmanes després de l’examen en paper, i de dues a tres setmanes després de l’examen d’ordinador. La manera més ràpida d’obtenir les teves qualificacions és apuntar-te al nostre També hi ha un servei perquè les institucions verifiquin el teu resultat

També hi ha un servei perquè les institucions verifiquin els resultats

Quan rebré el meu certificat C1 Advanced?

Enviarem el teu certificat al centre de proves aproximadament tres setmanes després de la disposició de les qualificacions. A continuació, el teu centre de proves t’ho enviarà.

  1. Si has fet un examen de paper, t’enviarem el certificat al teu centre set o nou setmanes després de la data de l’examen.
  2. Si has fet un examen d’ordinador, t’enviarem el certificat al teu centre cinc o sis setmanes després de la data de l’examen.
  3.  

Puntuacions en la Cambridge English Scale: C1 Advanced

Depenent de la universitat, l’escola o l’organització a la qual vulgueu sol·licitar-la, se us demanarà que arribeu a una nota o puntuació específica, ja sigui a nivell global o en alguna habilitat específica. Les següents puntuacions s’utilitzaran en C1 Advanced a l’hora de presentar els resultats:

Puntuació en la Cambridge English Scale

Nota

Nivel MCER

200–210

Grade A

C2

193–199

Grade B

C1

180–192

Grade C

C1

160–179

Level B2

B2

L’examen se centra en el nivell C1 del MECR. La prova també proporciona una avaluació fiable del nivell immediatament superior a C1 (Nivell C2) i inferior (Nivell B2).

Les puntuacions entre 142 i 159 també s’inclouen en el C1 Advanced. No rebràs cap certificat, però el teu Informe de Qualificació registrarà la teva puntuació a la Cambridge English Scale.  

A continuació s’il·lustra la relació entre els nivells del MCER, la Cambridge English Scale i les notes que podeu rebre al C1 Advanced: