Results

Les qualificacions de C2 Proficiency es presenten d’acord amb la Cambridge English Scale.  

Rebreu puntuacions separades per a cadascuna de les quatre habilitats de lectura, escriptura, comprensió auditiva i expressió oral (expressió oral) i ús del llenguatge, proporcionant-vos una comprensió clara del vostre rendiment. Aquestes puntuacions són mitjanes, de manera que teniu una puntuació global per a l’examen. També et donarem una nota i un nivell del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MCER).  

Per obtenir més informació sobre la Cambridge English Scale, descarrega’t la nostra fitxa tècnica

Quan rebré el meu Informe de Qualificació de Competència C2?

Tots els candidats reben un Informe de Qualificació i si superes  l’examen, també rebràs un certificat.  

El teu Informe de Qualificació estarà disponible en línia de quatre a sis setmanes després de l’examen en paper, i de dues a tres setmanes després de l’examen d’ordinador. La manera més ràpida d’obtenir les teves qualificacions és inscriure’t al nostre servei gratuït de resultats en línia.  

També hi ha un servei perquè les institucions verifiquin els resultats

Quan rebré el meu certificat C2 Proficiency?

Enviarem el teu certificat al centre de proves aproximadament tres setmanes després de la disposició de les qualificacions. A continuació, el teu centre de proves t’ho enviarà.

  1. Si has fet un examen de paper, t’enviarem el certificat al teu centre set o nou setmanes després de la data de l’examen.
  2. Si has fet un examen d’ordinador, t’enviarem el certificat al teu centre cinc o sis setmanes després de la data de l’examen.

Puntuacions en la Cambridge English Scale: C2 Proficiency

Depenent de la universitat, l’escola o l’organització a la qual vulgueu sol·licitar-la, se us demanarà que arribeu a una nota o puntuació específica, ja sigui a nivell global o en alguna habilitat específica. Les següents puntuacions s’utilitzaran en el C2 Proficiency a l’hora de presentar els resultats:

Puntuació en la Cambridge English Scale

Nota

Nivel MCER

220–230

Grade A

C2

213–219

Grade B

C2

200–212

Grade C

C2

180–199

Level C1

C1

L’examen se centra en el nivell C2 del MECR. La prova també proporciona una avaluació fiable del nivell immediatament per sota de C2 (Nivell C1).

Les puntuacions entre 162 i 179 també s’inclouen en el C2 Proficiency. No rebràs cap certificat, però el teu Informe de Qualificació registrarà la teva puntuació a la Cambridge English Scale.  

A continuació s’il·lustra la relació entre els nivells del MCER, la Cambridge English Scale i les notes que podeu rebre en el C2 Proficiency: