Results 

No hi ha aprovat ni suspens. Tots els nens reben un títol que mostra quants escuts han rebut. La puntuació màxima és de cinc escuts per a cada prova.

Un reconeixement Pre A1 Starters és una bona manera de:

  1. celebrar els èxits dels nens a través d’una cerimònia de lliurament de diplomes;
  2. fer-los guanyar confiança;
  3. recompensa de les habilitats individuals.

Una sola qualificació d’escut significa que el nen/a pot millorar molt en aquesta habilitat. Cinc escuts signifiquen que el nen/a va actuar excel·lentment en aquesta habilitat i va respondre correctament la majoria de preguntes.

Els nens/es han d’estar preparats per començar a preparar-se per al proper examen A1 Movers, si obtenen un total de 10-11 escuts o més.

El nou Informe de Resultats

Per als exàmens realitzats a partir de l’1 de setembre de 2020, cada estudiant rebrà un certificat i una Declaració de Resultats.  

L’Informe de Resultats inclou:

  1. el nombre d’escuts que han rebut per cada part de la prova
  2. informació sobre els seus punts forts
  3. àrees a millorar
  4. i idees sobre com millorar.

Consulteu un exemple de l’Informe de resultats.

Informe puntuacions multilingües

Aquest és un exemple en castellà.

Com accedir a l’Informe de Qualificació?

Els pares i les escoles podran accedir directament a les qualificacions dels alumnes a través dels seus centres d’acollida i del Servei de Consulta de Qualificacions tan bon punt estiguin disponibles.

  1. Els centres de preparació han de ser donats d’alta pel centre de proves autoritzat abans d’accedir al Servei de Consulta de Qualificacions. Si no hi teniu accés, cal que us poseu en contacte amb el vostre centre d’exàmens autoritzat.
  2. Els estudiants i les seves famílies podran accedir gratuïtament als seus Informes de Qualificació a través del nostre Servei de Consulta de Qualificacions dels Candidats. S’han de posar en contacte amb el seu centre de proves autoritzat per obtenir les dades necessàries per a l’alta.